Coinmarketcap 1İnch Çekilişi

Coinmarketcap, tüm kriptoparaların bilgilerinin ve kriptolara ilişkin çeşitli haberlerin yayınlandığı bir platformdur.

-Coinmarketcap, “1inch” adlı DeFi (merkeziyetsiz finans) token’ını dağıtacak.

Katılım için:
-Coinmarketcap’te üyelik oluşturuyorsunuz: https://coinmarketcap.com
-Binance’te üyelik oluşturuyorsunuz: https://www.binance.com/tr/register?ref=ZPYG6E4F

-Binance’te kırmızıyla işaretli kısımdaki kendi kullanıcı kimliğinizi kopyalayın.

Bu adımdan sonra çıkan sorulara aşağıdaki cevapları sırasıyla verin:

Question: What is the total supply of 1INCH tokens?
Answer: 1,500,000,000
2. Question: What is the name ‘1inch’ inspired by?
Answer: Oriental martial arts
3. Question: A prototype of the 1inch DEX aggregator was created in just 18 hours during:
Answer: ETHGlobal hackathon in New York
4. Question: Sergei Kunz, 1inch co-founder and CEO, used to be responsible for software development at:
Answer: Porsche
5. Question: Currently, 1inch supports most of the well-known protocols, precisely:
Answer: 42
6. Question: Which of these characters invited 1inch to the “Three Comma Club” for hitting 1,000,000,000 USD in volumes for the first time:
Answer: Russ Hanneman
7. Question: Recently, 1inch unveiled a major upgrade of its functionality that was based on an improved algorithm named:
Answer: Pathfinder
8. Question: A unicorn is 1inch’s totem animal, and the first mention of those mythical creatures dates back to:
Answer: Ancient Greece

Tebrikler, çekilişe katıldınız!

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store